Duurzame organisaties

Welke duurzame organisaties zijn er bij ons aangesloten?

Op deze pagina stellen we graag onze partners voor: duurzame organisaties en milieubewuste bedrijven die het prestigieuze keurmerk van Duurzaam Repareren hebben behaald. We zijn er trots op samen te werken met deze bedrijven die zich inzetten voor een duurzame toekomst en verantwoord ondernemen.

Duurzame organisaties

Onze duurzaam organisatiepartners zijn voorlopers op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid. Ze streven ernaar om positieve verandering te brengen door hun bedrijfsactiviteiten in lijn te brengen met milieuvriendelijke en duurzame principes. Deze bedrijven hebben bewezen dat ze zich actief inzetten voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het bevorderen van een duurzame bedrijfscultuur.

Milieubewuste bedrijven

Onze milieubewuste bedrijfspartners hebben een sterke focus op het minimaliseren van hun impact op het milieu. Ze implementeren milieuvriendelijke praktijken in hun dagelijkse bedrijfsvoering, van het gebruik van duurzame materialen en energie-efficiënte technologieën tot het bevorderen van recycling en afvalbeheer. Deze bedrijven begrijpen dat duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand kunnen gaan en streven naar een harmonie tussen economisch succes en milieubewustzijn.
  Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

  • Milieuvriendelijk werken draagt bij aan een duurzaam milieu.
  • Door maatschappelijk verantwoord te werken, draagt uw bedrijf bij aan een betere samenleving.
  • Duurzaam werken resulteert in kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  • Het implementeren van duurzame praktijken vergroot de winstmarge van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken zorgt ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig is.
  • Het bevorderen van duurzaamheid verbetert het imago van uw bedrijf.
  • Duurzaam werken vergroot uw kansen bij het verkrijgen van tenders en aanbestedingen.

  Keurmerk GroenGedaan!

  Het keurmerk van Duurzaam Repareren is een erkenning voor bedrijven die aantoonbaar voldoen aan strenge duurzaamheidscriteria. Wij beoordelen in welke mate uw onderneming voldoet aan de eisen op gebied van Environment, Social & Governance (ESG). Op de punten waar dit nog niet op orde is, gaan wij u ondersteunen dit op te lossen.

  Ontdek onze partners

  Op onze website vindt u een overzicht van al onze partners die het keurmerk van Duurzaam Repareren hebben behaald.